Promenom Zakona o bezbednosti saobraćaja i promenom pravilnika o radu auto škola i načinu polaganja vozačkog ispita uvedena je obavezna teorijska nastava. Kandidatii moraju po planu i programu koji je uradila škola a verifikovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova da odslušaju obavezan deo časova teorije.

U zavisnosti od vrste kategorije za koju kandidat polaže i kategorije koju već poseduje, kandidat je u obavezi da odsluša određeni broj časova i spremi određeno gradivo predviđeno kao uslov izlaska na polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.

Časovi teorijske nastave

U auto školi Dsv-Semafor obezbedili smo savremenu i modernu nastavnu učionicu u okviru koje se vrši obuka iz teoretskog dela vozačkog ispita. Nastavu drži naš licencirani predavač dipl.inž.saobraćaja Vaso Dragić uz pomoć moderne prezentacije nastavnih časova koja se putem video projektora i kompijutera prikazuje na tabli.

Kandidati učestvuju u savlađivanju gradiva i na taj način spremaju se za polaganje.

Učionica je registrovana za 12 kandidata koji mogu istovremeno da pohađaju nastavu i nesmetano uče.

Osim redovne nastave obezbedili smo da kandidati mogu doći na časove vežbi i konsultacije koje se održavaju u istoj učionici sa našim saradnicima koji su takođe dipl.inž.saobraćaja koji nesebično rade i pružaju dodatno znanje našim kandidatiima a sve to u cilju što boljeg savladavanja pređenog gradiva i kvalitetnije pripreme za izlazak na ispit.

Polaganje teorijskog dela vozačkog ispita

Pošto se dodatno uverimo kroz polaganje probnog testa da je kandidat u potpunosti spreman za polaganje teorijskog dela ispita kandiidatu omogućavamo izlazak na ispit.

Naš cilj je uvek kvalitetno savladano gradivo i da od kandidata stvorimo ličnost koja poznaje saobraćajna pravila i pleni saobraćajnom kulturom.

Ispit se održava u našoj učionici gde su kandidati i usvajali gradivo u određenim terminima koje objavljujemo putem ovog sajta i pred komisijom koja je zadužena za održavanje polaganja. Komisiju čine troje članova od kojih su dva predstavnici MUP-a a jedan predstavnik škole tj. naš predavač.

Pošto kandidat uspešno položi teorijski deo vozačkog ispita on je spreman i stekao je uslov za dalji proces obuke.

ISPITNA PITANJA

Ovde možete preuzeti ispitna pitanja u PDF formatu za polaganje teoretskog dela vozackog ispita.