NAŠ I VAŠ DSV-SEMAFOR

Auto škola DSV Semafor osnovana je 22.12.1997.godine u Čačku sa ciljem postavljanja viših standarda u poslovanju i kvalitetu obuke i rada auto škola Moravičkog okruga.

Iskustvo koje smo stekli u radu sa kandidatima u okviru drugih auto škola želeli smo da prenesemo i unapredimo u našoj školi.

Škola je krenula sa skromnim sredstvima i malim brojem kandiata da bi dugogodišnjim uspešnim poslovanjem izrasla u jednu od najboljih škola u gradu, sa najboljim procentom uspešnosti polaganja kao i najvećim brojem obučenih kandidata.

Menjali smo lokaciju na kojoj smo radili ali broj kandidata je uvek rastao.

Danas posle promene zakona i uslova poslovanja auto škola možemo se pohvaliti modernim poslovnim prostorom, savremenom učionicom i kvalitetnim voznim parkom što zadovoljava različite zahteve kandidata.

Škola je promenom propisa sačuvala instruktorski kadar i danas u okviru škole rade 3 diplomirana saobraćajna inženjera i 3 licencirana instruktora koji su našim kandidatima uvek dostupni i na raspolaganju. Tu smo da razjasnimo svaku dilemu iz gradiva koje je neophodno savladati radi uspešnog polaganja vozačkog ispita.

Ukoliko nemate vozačku dozvolu ili ste zainteresovani za dodatnu obuku kondicione vožnje raspitajte se ili još bolje svratite da se upoznamo, a mi smo tu da Vam pomognemo i omogućimo napredak u poznavanju saobraćaja i podizanja saobraćajne kulture.

Auto škola DSV Semafor je Vaš pouzdani partner !

Kvalitetnim radom
do zajedničkog uspeha !

Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas naši sugrađani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.

Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.

UKUPAN USPEH POLOŽENIH VOŽNJI
95%
POLOŽENA VOŽNJA IZ PRVOG PUTA
75%
ZADOVOLJSTVO KANDIDATA
99%

USPEŠAN TIM

Radiša Milenković

Instruktor

Vaso Dragić

Direktor