ONLINE TESTOVI

U cilju što bolje pripreme kandidata za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita omogućili smo Vam da osim rada na časovima teorije možete vežbati i od kuće na internetu putem modernog servisa za vežbanje testova.

online-servisSvaki čas teorijske nastave ima određenu materiju koja je u vidu ispitnih pitanja postavljena na online servisu i poželjno je da pređeno gradivo utvrdite rešavanjem pitanja iz oblasti koju smo obrađivali.

Testove još jednom možete vežbati na našem internet servisu u vidu programskih pitanja ili čitati po oblastima sa .pdf fajla koje takođe možete preuzeti ovde.

PDF fajlovi pripreme za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita razvrstani po oblastima:

1. Pravila saobraćaja
2. Saobraćajna signalizacija
3. Vozači
4. Vozila
5. Osnovi bezbednosti saobraćaja i pojmovi
6. Posebne mere i ovlašćenja
7. Posledice nepoštovanaj propisa

Test A i B kategorije sadrži 42 pitanja iz sedam različitih oblasti ZBS-a, a test C i D kategorije 50 pitanja iz sedam različitih oblasti ZBS-a i to:

  • Osnove bezbednosti saobraćaja na putevima (1) pitanje
  • Vozači (4) pitanja ( 8 pitanja za C i D kategoriju)
  • Vozila (3) pitanja ( 7 pitanja za C i D kategoriju)
  • Pravila saobraćaja (19) pitanja
  • Saobraćajne signalizacije (13) pitanja
  • Posebne mere i ovlašćenja (1) pitanje
  • Posledice nepoštovanja propisa (1) pitanje

Želja nam je da Vam omogućimo da svim modernim nastavnim sredstvima što kvalitetnije savladate nastavno gradivo i vozački ispit u celosti položite iz prvog puta. Tako mi opravdavamo Vaše ukazano poverenje i stičemo kvalitetan pokazatelj prolaznosti što je ocena našeg rada i postojanja.

Kvalitetno obučeni kandidat je lice i naličje kvaliteta našeg rada.

Kvalitetnim radom do zajedničkog uspeha !

Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas naši sugrađani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.

Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.